Çıkmaz Sokak Partileri başlıyor

Lefkoşa’nın alternatif eğlencesi ‘Çıkmaz Sokak Partileri’ vermiş olduğu uzun bir aranın ardından 11 Kasım 2016 Cuma gecesi her zamanki adresinde sizleri bekliyor.

Alışılmışın dışında konseptiyle, Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde, kültür ve eğlenceyi bir arada sunan Çıkmaz Sokak Partileri yine özel bir gece için son hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Bir senelik aradan sonra 11 Kasım 2016 Cuma gecesi ilk kez ve yeniden Çıkmaz Sokak sahnesinde, Kıbrıs’ın en güçlü seslerinden, Fikri Karayel konseri ve konser sonrasında DJ. Bora K.’nın setlerinin yer alacağı muhteşem bir parti siz sokak severleri bekliyor.

Surlariçi’ni kalkındırmak ve geliştirmek hedefiyle başladığı ve Lefkoşa eğlence anlayışını sokakla bütünleştiren konseptiyle gerçekleştirilen ‘Çıkmaz Sokak Partileri’ Surlariçi Asmaaltı’nda her zamanki yeri olan Mehmet Küçük Çıkmaz Sokağı’nda bir kez daha hayat buluyor.

Efes Pilsen, Magictouch, Play FM ve Adverto sponsorluğunda gerçekleşecek olan Çıkmaz Sokak Partileri 11 Kasım’da saat 20:30’da üstü kapatılmış ve ısıtma sistemleriyle donatılmış sokakta, tarih ve eğlenceyi bir arada sunacak.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.