David Guetta’dan şaşırtan istek

Dünyanın en çok kazanan DJ’inden İstanbul konseri öncesi şaşırtan istek.

Dünya çapında on beş milyondan fazla albüm satışı ile dans müziğinin fenomeni olarak nitelendirilenDavid GuettaMayıs ayında İstanbul’da vereceği konser öncesinde istekleri organizatörü şaşırttı.

Chris Willis, Nicki Minaj, Fergie ve LMFAO gibi dünya starları ile yaptığı hitlerle dünyanın en çok kazanan DJ’i olarak bilinen David Guetta 4 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park’ta tek basına sahneye çıkacak olmasına rağmen 25 kişilik teknik ekip ile geliyor. 8 tırla tasınacak produksıyon malzemeleri ile küçükçiftlik Park’ta uzay üssü gibi bir sahne kurulacak.

Organık yiyecekler, ph değeri yüksek su gibi istekleri olması beklenen David Gueatta’nın İstanbul’da kalacağı iki gün boyunca, soundcheck ve konser günü kuliste döner tezgahı kurulmasını talep etmesi şaşkınlık yarattı. Ünlü DJ’in döneri çok sevdiği ve kendisi için gün boyunca istediği saatte dönerin hazır bulundurulması istendi. Organizatörün ünlü bir döner markası ile anlaşacağı ve Kucukcıftlıkpark ın kulısıne döner tezgahı kurduracağı belirtildi.

Guetta nın ayrıca İstanbul’da kalacağı süre boyunca reflexoloji uzmanı talebi de gelen istekler arasında.
Mynet

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.