Eğlence severler “bayram” edecek

W Club bayramda’da hız kesmiyor. Toplam 5 gün üst üste gerçekleştirilecek muhteşem etkinlikler ile yine dopdolu bir bayram programı konukları bekliyor.

Tribute Show’lar nefes kesecek (Arife Gecesi)
Arife gecesi başlayacak eğlencede yerli ve yabancı Diva’ların Tribute Show’larını izleme fırsatını sizleri bekliyor olacak. Özellikle Madonna – Hande Yener – Rihanna gibi efsane sanatcıların kostümlü ve playback performansla taklit edileceği bu özel geceye girişler ücretsiz ve her çarşamba olduğu gibi de tüm içkilerde %50 indirim uygulanacak.

Efsane Renk Katacak (Bayramın 1’nci gecesi)
Bayramın 1’nci günü, ülkemizin en tecrübeli DJ’lerinden Bora canlı performans sergileyecek. Efsane dj, gece hayatında klasik haline gelen dönem parçaları yanısıra en özel setleri ile W Club kabin başında yer alacak. Girişlerin ücretsiz olacağı bu muhteşem gecede birçok sürpriz yaşanacak.

İngiltere rüzgarı esecek (Bayramın 2’inci gecesi)
İngiltere’den süpriz bir dj’in yanı sıra adamızdaki en yetenekli dj’lerden Emrah Polat, Hasim Volkan ve Sega ‘nın performans sergileyeceği bu özel gecede Funky House , Rnb , Garage ve Drum n Base tarzı parçalar konukların beğenisine sunulacak. Bu özel geceye girişler ücretsiz olacak.

Lucky Saturday(Bayramın 3’üncü gecesi)
W Club resident djleri Sega, Hasim Volkan ve Emrah Polat’ın muhtesem performansları yanı sıra bayanlar için geceye ücretsiz katılım şansı, erkeklere ise 25 TL karşılığında ilk içki dahil biletle katılım ve geceye katılan herkese ücretsiz shotlar ikram edilecek.

RnB Night gecesi (Bayramın 4’üncü gecesi)
Bayramın 4’üncü gecesi Sega – Hasim Volkan – Emrah Polat, geçmişten günümüze en özel R&B ve Hip-hop setleri sizler için çalacak. Büyük sürprizlerin yaşanacağı etkinlikte girişler ücretsiz olacak.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.