Fedon’dan müzik ziyafeti

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Yunan müziğin ünlü ismi Fedon, hayranlarına tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi. “Mavi Geceler” konseptine uygun olarak giydiği mavi ceketiyle sahneye çıkan Fedon, kendisi ile özdeşleşen Yunanca parçalar ile başladığı konserine, konukların da eşlik ettiği Türkçe şarkılarla devam etti.

Yoğun ilgi üzerine konserinin daha büyük bir salona alınmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Fedon, “Siz beni sahneden kovana kadar sahnedeyim” dedi. Vokalisti ile yaptığı düetlerde büyük alkış alan Fedon, hayranlarını da kırmayarak gelen istek parçaları da seslendirdi. Kendisine gösterilen ilgiden çok mutlu olduğunu söyleyen Fedon, kadın hayranlarının özçekim isteklerini de geri çevirmedi.

Sahneye davet ettiği dansçılarının sirtaki şovuna konukların da katılmasıyla eğlenceyi zirveye taşıyan Fedon, sirtaki müziği için, “Dünyanın en güzel müzik tonu bu” dedi. Sahneden inerek şarkılarını hayranları arasında seslendiren ve herkesi dansa kaldıran Fedon, konserini İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı ile sonlandırdı.

Konser sonrasında kendisini takip eden gazetecilerle sohbet eden Fedon, yaşına rağmen yüksek sahne performansının sırrıyla ilgili soruya, “Sırrı: Alkış, istenmek ve sevgi. Ben 72 yaşındayım. Az değil

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.