GAÜ şenlenecek

GAÜ 2019 Bahar Şenlikleri bugün Merve Özbey&Erdem Kınay konseri ile başlayacak. Sonrasında Mor ve Ötesi, DJ Burak Yeter ve Ahmet Evan konserleri ile doyasıya eğlenceye ev sahipliği yapacak

Girne Amerikan Üniversitesi Bahar Şenlikleri, konserler, ünlü söyleşileri, saha aktiviteleri ve bir çok stand ile bahar ayına merhaba diyecek.

Etkinlikler, söyleşiler, konserler, yarışmalar, dj performansları, üniversite gruplarının konserleri, geleneksel GAÜ Star ses ve güzellik yarışması ile heyecan doruğa tırmanacak.

Türkiye’nin ünlü sesleri GAÜ Sahnesinde
GAÜ 2019 Bahar Şenlikleri bu yıl Merve Özbey&Erdem Kınay, Mor ve Ötesi, DJ Burak Yeter ve Ahmet Evan konserleri ile doyasıya eğlenceye ev sahipliği yapacak. GAÜ 2019 Bahar Şenliklerinin İlk günü olan 13 Mayıs Pazartesi, pop müziğin güçlü isimlerinden Merve Özbey&Burak Kınay ikilisinin açılış konseri ile başlayacak.

Ülkemiz sanatçıları da sahne alacak
14 Mayıs Salı günü Kıbrıslı Türk Sanatçı Ahmet Evan, 15 Mayıs Çarşamba günü, yılların eskitemediği ünlü Alternatif Rock Grubu Mor ve Ötesi, 17 Mayıs Cuma günü ise, ünü tüm dünyaya yayılmış, Dj Burak Yerter ile öğrenciler eğlencenin doruklarını yaşayacak.

Neslihan Atagül Doğulu, GAÜ Öğrencileri ile buluşacak
Konserlerin yanı sıra, ünlü söyleşilerinin de gerçekleşeceği GAÜ 2019 Bahar Şenlikleri bünyesinde, Türkiye’nin ünlü sinama oyuncularından Neslihan Atagül Doğulu, 14 Mayıs 2019 Salı günü saat 14.30’da gerçekleşecek olan söyleşi ile GAÜ Öğrencileri ile bir araya gelecek.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.