Gizem Akbil’den albüm lansmanı

Ülkemizin başarılı sanatçılarından Gizem Akbil, geçtiğimiz günlerde açıkladığı ilk solo albümü “Zamanı Geldi”yi 24 ekim salı gecesi Lefkoşa’da bulunan MekHan Cafe’de tanıtacak.

Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı (SAYTEV) ana sponsorluğunda çıkan solo albümün yapımında Çağıl İşgüzar, Cahit Kutrafali, Hakan Nart, Yusuf Çerkez, Cengiz Ercümer, Mertcan Kıranda, İstanbul Strings Yaylı Grubu, Cihan Doğan gibi önemli isimler ve grupların katkı koyduğu açıklanmıştı.

“Herkesi davet etti”
Gizem Akbil, sosyal medya hesabı üzerinden “Uzun zamandır hayallerini kurduğumuz ve sonunda hayata geçirdiğimiz “Zamanı Geldi” albümünü sizinle buluşturmak için hazırlanıyoruz. 24 Ekim 2017 Salı gecesi MekHan Cafe & Restaurant’ta saat 21:30’da başlayacak olan tanıtım konserine herkesi bekleriz.” notu ile müzikseverleri albüm lansmanına davet etti.

Solo albüm kasım ayında raflarda
Müzikseverler tarafından merakla beklenen solo albümün kasım ayında raflarda yer alacağı açıklanırken, sonrasında popüler dijital müzik mağazaları ve platformlarında da dağıtıma sunulması planlanıyor.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.