Kıbrıs Fashion Show büyüledi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en kapsamlı defile organizasyonu olan Kuzey Kıbrıs Fashion Show 2015, ASTRA sponsorluğunda 5 Ağustos akşamı The Arkın Colony Hotel& The House&The Garden ’da ,koreografi ve danslarını Best Modelin ünlü koreografı Asil Çağıl’ın yaptığı muhteşem defileleyle tanıtıldı.

Sunuculuğunu Şenay Akay’ın yaptığı ve Türkiye’den başarılı modacı Aydın Göynü’nün de ‘Vaha’ koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardığı karma defilede Tuğba Altıntop, Tuğçe Sarıkaya, Günay Musayeva, Tuğba Melis Türk, Sanem Balcı, Yağmur Ayaz, Seviye İkbal Tulgar ve Marina Federenko gibi top modellerin yanında Kıbrıslı modellerden Esra Kaya, Sonya Çetindal, Çiğdem Özdemir ve Onur Göçer’in de aralarında bulunduğu toplam 20 model podyuma çıktı. 4 firma defilesinin yapıldığı karma defilede modacı Volkan Arıkanoğlu, HollyButik Elite de ünlü modeller eşliğinde yeni koleksiyonlarını tanıttılar.

Defile sonrası çok mutlu olduğunu dile getiren başarılı modacı Aydın Göynü, 2016’Vaha’ Koleksiyonu çölde açan çiçekler konseptiyle görücüye çıktı. Her insanın kendine özgü bir rengi olduğuna inanan Aydın Göynü, çocukluğu, hayalleri, yaşamı, sevdası ve aşkı anlatan renkleriyle gelecek yazı farklı bir açıdan yorumluyor. Göynü ‘Vaha’ ‘koleksiyonu içimde iz bırakan duyguların renge dönüşmüş halinin vurgusudur ‘diyerek renklerin ruhunun yansıması olduğunun da altını çiziyor.

Avustralyalı şarkıcı Faydee’nin şarkı söylediği gecede son dönemin başarılı şarkıcılarından Ayşe Hatun Önal’da sahneye çıktı. Gece sürpriz dans gösterileri, havai fişek ve lazer gösterileri ve DJ Umut Özsoy performansları ile devam etti.

Organizasyonun sahibi Sinem Türmer, ‘Kıbrıs’ta çok daha güzel ve kaliteli organizasyonlar yapılacağını herkese göstereceğiz. Bu iş ekip işi, bizlerde çok iyi ekiplerle çalışıyoruz. Bu yıl ilkini yaptığımız Kuzey Kıbrıs Fashion Show gelecek yıllarda çok daha önemli ve ses getiren bir marka olacak’ dedi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.