‘Sahiden’le dönüyor

İlk albümü “1 Şişe Aşk” ile geçen yılın en iyi çıkış yapan şarkıcıları arasında gösterilen, altı ayda aldığı 21 ödülle müzik yolculuğuna başlayan Buray Hoşsöz, yeni albümü “Sahiden” ile piyasaya çıkıyor.

“İstersen” ve “Sen Sevda Mısın?” şarkılarının başarılarıyla; dijital platformlarda ve radyolarda zirveye yerleşen, aldığı “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ve “En İyi Şarkı” ödülleriyle başarısını perçinleyen Buray, merakla beklenen ikinci stüdyo albümünü dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

“1 Şişe Aşk” albümünün başarısından sonra heyecanla ikinci albümü “Sahiden” için Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki stüdyosunda çalışan Buray’ın yeni albümünde 12 şarkı yer alıyor. Tüm şarkıların sözleri, ilk albümde olduğu gibi Buray’ın “sihirli kalem” olarak nitelendirdiği Gözde Ançel’in imzasını taşırken, besteler de yine Gözde Ançel ve Buray ortaklığında yapıldı.

Buray, albümdeki tüm düzenlemeleri, aynı zamanda albümün müzik direktörlüğünü de üstlenen Bahadır Tanrıvermiş ile birlikte yaptı. Buray, albümde kendisi için çok özel yeri olan bir türküye de yer verdi. Sözleri Bülent Fevzioğlu, bestesi ise Buray’ın babası Turgay Salim’in imzasını taşıyan “Gül Goncalar” türküsü de Buray’ın yorumu ve düzenlemesiyle dinleyiciyle buluşuyor.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.