Sıra dışı parti

Ülkemizde gece hayatının nabzını tutan eğlence mekânlarından Cage Club, geçtiğimiz cuma gecesi “50 Shades of Cage” adı altında sıradışı bir partiye ev sahipliği yaptı.

Cage Club yaz programlarına hızla devam ederken geçtiğimiz cuma gecesi “50 Shades of Cage” isimli bir konsept parti organize ederek dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Girne’nin prestijli otellerinden Cratos Premium Hotel bünyesinde bulunan Cage Club, geçtiğimiz yıllarda sinemalarda gösterilen “Grinin Elli Tonu” isimli filmden esinlenerek konsept bir parti organize ederek misafirlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

Gecede erotik kostümleri ve aksesuarları ile misafirleri ilk olarak girişte karşılayan profesyonel Cage dansçıları gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye kurulan yatağa çıkarak gösterilerini sergiledi. Erotik temalı gecede tempo hiç düşmezken akrobatik ekibin gösterisi de yürekleri ağızlara getirdi.

Başta Girne olmak üzere ülkemizin gece hayatına farklı bir anlayış getirmeyi hedefleyen Cage Club, yaz boyunca konsept partilerle misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.