Tanju Okan’ın şarkılarını seslendirecek

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Cenk Eren, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

Yeni albümünün müjdesini de veren Eren, eylülde piyasaya çıkmasını planladıkları albümünde Tanju Okan şarkılarına yer verdiğini söyledi.Daha önce böyle bir albümün yapılmadığını belirten Cenk Eren, “Tanju Okan’ın seslendirdiği 10 parçayı albümüme alarak söyledim. Çok özel bir albüm olacak” dedi.

Giydiği beyaz ceketin yakasına taktığı kırmızı gülle sahneye çıkan Cenk Eren, istek parçaların hiçbirini geri çevirmedi, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Kayahan’ı da sahnede anan Cenk Eren, “Kayahan’ın sağlık sorunları var. O, bu kadar güzel şarkıları yazan ve söyleyen çok güzel bir insan. Allah yardım etsin” dedi.
Performansı öncesinde gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Cenk Eren, İstanbul ile Kıbrıs geceleri arasında kıyaslama yapamayacağını söyledi.

Eğlenen insanın her yerde eğleneceğini söyleyen Eren, “Sahneleri Kıbrıs ya da İstanbul olarak ayırmamız mümkün değil. Uzun yıllardır sahne sanatçısıyım. Haliyle kemikleşmiş bir izleyici kitlem var. O yüzden çıktığım
her yerde iş yapıyorum. Çünkü ben çok iyiyim” dedi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.