Yeni trend ince bir yüz!

Yıllardır birçok kişi kilolu gösteren yüz hatlarından rahatsız olduğunu dile getiren Estetisyen Pervin Dinçer, ameliyatsız yanak inceltme uygulamasını anlattı.

Pervin Dinçer Sağlıklı bir cilt herkesin hayali son yıllarda kadınlar mükemmel bebek cildini aramaktan vazgeçti .Her yaşın ayrı güzelliği var .Olanı kabul etmeli temiz sağlıklı görünmeli. Dinlenmiş bir görüntü olmalı hedefimiz.Yaşının iyisi olmak ,çizgileri yok etmek uğruna kötü görüntülerden vazgeçmek en doğrusu oldu.Sert yapılan botokslar bilinçsizce şişirilen yanaklar ,dudaklar,komple boyalı kaşlı kişileri daha az görmeye başladık dedi.

Pervin Dinçer,yıllardır bir çok kişi kilolu gösteren yüz hatlarından rahatsız. Spor yapıyor incecik oluyor ama yüz incelmiyordu …  Tabi hızla gelişen güzellik sektöründe bununda çözümü var.Hollywood yıldızlarının ince keskin yüz hatlarına sahip olmak isteyen kişiler yanak inceltme operasyonlarına başvurmakta.

Çok zayıf kişilerde bile yanak yağları fazla olabilmektedir.Yüz yuvarlak ve tombuldur.Bunun nedenlerinden biride “Bichat “adı verilen yağ yastıkçıkları bazı kişilerde olması gerekenden fazladır .Kilo alma dönemlerinde daha da büyüyen yüze yuvarlak görüntü veren bu yağ yastıkçıkları ameliyat ile çıkartılabilmekte yüz daha ince görünebilmektedir.

Operasyondan çekinenler ,buna zaman ayıramayanlar için yepyeni bir Ameliyatsız Yanak İnceltme “uygulaması da ülkemizde kullanılmaya başlandı.Ameliyatsız yanak inceltme uygulaması ağız içinden yapılmaktadır.Radyofrekans ile ağız için de her iki yanağı da tombul gösteren Bichat yağ yastıkçıklarına ağız içinden bir cihaz yardımı ile işlem uygulanmaktadır.İşlem ağız içinde kaşık görünümlü, kişiye özel ( tek kullanımlık) proplar ile gerçekleştirilmektedir. İşlem ağız içine yerleştirilen özel prop ile her yanak için 10 dakika uygulanmaktadır.Cihaz ile o bölgede kontrollü bir ısı sağlanmaktadır.Yağ yastıkçıkları bir miktar erime gösterirken aynı anda artan kolajen ile incelme ve sıkılaşma sağlanmaktadır.Uygulamalar sonrası yüz daha ince ve hoş görünmektedir.

Pervin Dinçer,Uygulama acısızdır.Sosyal hayatı etkilemez .Aneztezi veya ağrı kesici kullanılması gerekmez .İşlem 2-3 seans uygulanmaktadır.Yüz de V şekli isteyenler için bu uygulama ile birlikte hekim kişinin yüz oranını sağlamak için çene ucu dolgu,elmacık kemiği dolgu uygulaması da yapabilmektedir.  Kişinin yüzü yağ yastıkçıkları dışında geniş ise ;bazı kişilerde diş sıkmaya bağlı fazla büyüyen massater kasına da botoks uygulaması da yapılarak o bölgenin de incelip yüzün v şeklini alması sağlanabilmektedir diye aktardı.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.