Yeni yıla Gülben Ergen’le girdiler

Grand Pasha Hotel’in misafirleri, yeni yıla Gülben Ergen’’in eşsiz konseri ile merhaba dedi.

Ünlü şarkıcı hayranlarının hem gözlerine hem de kulaklarına hitap ettiği yeni yıl gecesine özel eşsiz performansı ile 2015’in ilk dakikalarını kutladı. Şarkıları ile 7’den 77’e tüm gönüllere hitap eden güzel sanatçı yılbaşı konserine “Arka Sokaklar” şarkısı ile başladı.

“Yeni yılı afiyet ve neşe ile kutlayalım”
Geri sayımın ardından Ergen’in yeni yıl mesajı “Yeni yılı afiyet ve neşe ile kutlayalım.” oldu. Ünlü sanatçı gazetecilere verdiği özel röportajda ise yeni yıl ile ilgili; “Ben plan yapmayalı yaklaşık 10 yıl oldu. 2015 ile ilgili de hiçbir şey planlamıyorum. Tabi ki yeni yılda çok iyi müzik ve albüm yapacağım.” dedi. Gülben Ergen her zaman yanında olduğu için Taşkın Sabah ve orkestrasına da teşekkürlerini iletti.

Gülben Ergen’den yılın ilk hediyesi
Gülben Ergen yılın ilk dakikalarında konukları arasında çok sevdiği dostu Türk sanat müziğinin güçlü ismi Ahmet Özhan’a mikrofon uzattı. Eşi ile yılbaşı gecesinde Gülben Ergen’i dinlemeye gelen eşsiz ses Ahmet Özhan Ergen’in daveti üzerine “Kapın Her Çalındıkça” adlı besteyi seslendirdi. Grand Pasha Girne Hotel misafirleri ile hep bir ağızdan Özhan’a eşlik etti.

Konserinin sonuna yaklaşırken Gülben Ergen sevilen şarkısı Sürpriz’i seslendirmeden önce; “Yeni yıl hepimize sürprizler getirsin.” dedi. Ergen 2015’in ilk dakikalarına alkışlar arasında konserine veda etti.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.