Yüz güzeli ilk kez konuştu

Bu yıl ilk kez düzenlenen Best Model Of North Cyprus modellik yarışmasında yüz güzeli seçilerek dikkatleri üzerine toplayan Gamze Gez, yaşadıklarını Kıbrıs Magazin’e anlattı.

Gamze Gez, “Yarışmaya giriş sebebim bu alanda bir tecrübe sahibi olmaktı. İyi bir model olmak için bu tip yarışmaların gelişim sürecine katkı sağladığına inandığımdan dolayı katılmıştım. Bu yarışmada yer aldığım için çok şanslıyım. Organizasyon süresince iyi dostluklar elde ettim, sevdiğim mesleğin kısa sürelide olsa püf noktalarını gördüm. Yarışmacı arkadaşlarımız ile birbirimizi sürekli destekledik. Hepimizin aklından birincilik geçiyordu fakat içimizde kim seçilse bir başka arkadaşımızı üzmeyecekti. Sonuçta orda bir jüri vardı ve onların oyları ile sıralama belirlendi. Yüz güzeli seçilmem beni sevindirsede en büyük kazancım elde ettiğim tecrübe oldu. Sevdiğim mesleği yapmam için önümde kat etmem gereken oldukça fazla yol olduğunun farkındayım.” dedi.

Lise eğitimine devam eden Gamze, fırsat buldukça kitap okuyup, müzik dinliyor. Havanın güzel olduğu günlerde ise ‘Lady’ isimli köpeği ile yürüyüş yapıp stres atıyor.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.